HRV    ENG
Izbornik   
Europska unija - zajedno do fondova

Aktualno

16.9.2021.

Četiri projekta s područja Virovitičko-podravske županije su u kategoriji za Najbolji EU projekt, u iduća četiri dana glasujte za njih

Čak 31 EU projekta natječe se za titulu najboljega u ovogodišnjem izboru za Najbolji županijski EU projekt kojeg organizira Jutarnji list u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj te portalom župan.hr a uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU. I ove godine biraju se pobjednici u kategorijama: Doprinos znanosti i inovacijama; Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici; Doprinos prekograničnoj suradnji, Doprinos poduzetništvu.

Najviše prijava stiglo je iz Virovitičko-podravske županije iz koje su svoje projekte nominirali i ušli u finale u sve četiri kategorije, a na drugom je mjestu Splitsko-dalmatinska županija s dva projekta finalista. Koprivničko-križevačka, Primorsko-goranska, Brodsko-posavska, Međimurska županija i Grad Zagreb imaju po dva projekta u finalu, a ostale županije po jedan.

Kandidati za Najbolji EU projekt s područja Virovitičko-podravske županije su:

Mreža inkubatora Virovitičko-podravske županije

Posjetiteljski centar Dravska priča

Rodna kuća Petra Preradovića u Grabrovnici (Preradović&Csokonai)

Tehnološko-inovacijski centar Virovitica

U idućih tjedan dana imate priliku svoj glas dati onom, koji je po vašem mišljenju, najbolji. Stručni žiri izabrat će pobjednike u četiri kategorije, a u petoj vi – Najuspješniji EU projekt prema izboru javnosti.

Za njih glasati možete OVDJE

Pobjednici će biti proglašeni na svečanoj dodjeli koja će se održati na Danima regionalnog razvoja i fondova EU u listopadu.

Podsjetimo, prošle godine, Virovitičko-podravska županija je trijumfirala s projektom Budi STEMpatičan. (www.jutarnji.hrwww.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

Odaberi datum pretrage:

Pretraži