HRV    ENG
Izbornik   
Europska unija - zajedno do fondova

Aktualno

11.10.2018.

Početna konferencija projekta “Posjetiteljski centar Dravska priča – interaktivan, inovativan i svima pristupačan doživljaj prirode”

10. listopada 2018. godine, u Informativnom edukativnom centru-hostelu Dravska priča u Noskovcima održana je Početna konferencija projekta “Posjetiteljski centar Dravska priča – interaktivan, inovativan i svima pristupačan doživljaj prirode”.

Pozdravnim riječima, nazočnima su se obratili ravnateljica Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije Tatjana Arnold Sabo, kao nositelj projekta, pomoćnik direktorice Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije Josip Mikolčić, Željka Andrić, ispred Razvojne agencije Vidra i zamjenik župana Virovitičko-podravske županije Darko Žužak. Prigodne riječi nazočnima je uputio i Josip Hren, načelnik Sektora za zaštićena područja i ocjenu prihvatljivosti u Upravi za zaštitu prirode, Ministarstva zaštite okoliša i energetike.

Projektne aktivnosti okupljenima je prezentirala ravnateljica Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije Tatjana Arnold Sabo.

Navedeni projekt se provodi u suradnji sa Prirodoslovno matematičkim fakultetom u Osijeku, Odsjek za biologiju te Udrugom osoba s invaliditetom Slatina. Projekt se sufinancira bespovratnim sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj (Operativni program Konkurentnost i kohezija), u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga “Promicanje održivog razvoja prirodne baštine”. Ukupna vrijednost projekta je 13.176.303,71 kn, uz sufinanciranje od 85 %, što iznosi 11. 199.858,16 kn.

Odaberi datum pretrage:

Pretraži