HRV    ENG
Izbornik   
Europska unija - zajedno do fondova

Aktualno

15.10.2022.

Prezentacija prirodne kozmetike u Dravskoj priči

Jučer u poslijepodnevnim satima u Posjetiteljskom centru Dravska priča u Noskovcima započeo je još jedan dio nacionalnog projekta Women's days by modniALMAnah, koji će se ovog vikenda provoditi u našoj županiji, a  zamišljen je kao vikend retreat za urbane i zaposlene žene, koje možda nemaju dovoljno vremena za sebe, za smijeh, veselje, uživanje u tipičnim ženskim temama koje se tiču mode, ljepote, zdravlja, vitalnosti i kreativnosti. Ovaj vikend organizirala je modna savjetnica i glavna urednica Modnog ALMAnah-a Alma Premerl Zoko u suradnji sa Turističkom zajednicom Virovitičko-podravske županije.

U Dravskoj priči je Helena Nađ, vlasnica obrta za proizvodnju prirodne kozmetike HELENA  iz Podgorača, prezentirala svoju liniju sapuna i krema izrađenih od ekološkog kozjeg mlijeka, hladno prešanih biljnih ulja i certificiranih eteričnih ulja, koja će se uskoro naći i na policama poznatog lanca drogerija.

Helenina priča je uspješno spojena sa Dravskom pričom prezentacijom svih sadržaja Posjetiteljskog centra Dravska priča sudionicama ove prezentacije, uz stručno vodstvo djelatnika Javne ustanove.

Odaberi datum pretrage:

Pretraži