HRV    ENG
Izbornik   
Europska unija - zajedno do fondova

Aktualno

15.10.2022.

Prezentacija prirodne kozmetike u Dravskoj priči

Jučer u poslijepodnevnim satima u Posjetiteljskom centru Dravska priča u Noskovcima započeo je još jedan dio nacionalnog projekta Women's days by modniALMAnah, koji će se ovog vikenda provoditi u našoj županiji, a  zamišljen je kao vikend retreat za urbane i zaposlene žene, koje možda nemaju dovoljno vremena za sebe, za smijeh, veselje, uživanje u tipičnim ženskim temama koje se tiču mode, ljepote, zdravlja, vitalnosti i kreativnosti. Ovaj vikend organizirala je modna savjetnica i glavna urednica Modnog ALMAnah-a Alma Premerl Zoko u suradnji sa Turističkom zajednicom Virovitičko-podravske županije.

U Dravskoj priči je Helena Nađ, vlasnica obrta za proizvodnju prirodne kozmetike HELENA  iz Podgorača, prezentirala svoju liniju sapuna i krema izrađenih od ekološkog kozjeg mlijeka, hladno prešanih biljnih ulja i certificiranih eteričnih ulja, koja će se uskoro naći i na policama poznatog lanca drogerija.

Helenina priča je uspješno spojena sa Dravskom pričom prezentacijom svih sadržaja Posjetiteljskog centra Dravska priča sudionicama ove prezentacije, uz stručno vodstvo djelatnika Javne ustanove.