HRV    ENG
Izbornik   
Europska unija - zajedno do fondova

Aktualno

6.3.2024.

Projekt LIFE RESTORE for MDD: Sastanak i radionice projektnih partnera

U Posjetiteljskom centru Dravska priča, jučer, 5. ožujka 2024. godine u organizaciji WWF Austrija održan je sastanak i radionice projektnih partnera iz 5 zemalja.

Sastanak projektnih partnera je održan u sklopu realizacije projekta LIFE RESTORE for MDD na kojem su sudjelovali i članovi projektnog tima Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije, a dio partnera sudjelovao je online.

Nakon pozdravnih riječi ravnateljice Javne ustanove, Tatjane Arnold Sabo održane su radionice na temu komunikacije i edukacije na kojima se raspravljalo o predstojećim obvezama prema radnim paketima te je predstavljen hodogram provedbe i odgovornosti svakog od partnera pojedinačno i u okviru radnih skupina u području komunikacije i edukacije.

U prvom dijelu, komunikacijskoj radionici koju su koordinirale Jasmin Maier i  Hajnalka Rezner, WWF Austrija, partneri su raspravljali o komunikacijskoj strategiji, određivanju ključnih ciljnih skupina, glavnim temama i porukama popratnih videa koji će biti napravljeni u sklopu samog projekta u svrhu edukacije i promotivnim materijalima koje je WWF Austrija pripremio i koji će biti distribuirani svim partnerima u idućim mjesecima.

Drugi dio sastanka, edukacijsku radionicu, predvodio je Mislav Barić iz Udruge Zeleni Osijek. Predstavio je novi edukacijski program koji će biti univerzalan, ali i prilagođen svakom partneru, a svaki od partnera predstavio je programe edukacije djece i posjetitelja te upoznao partnere s postojećim edukacijskim programima u svojim ustanovama.

Po završetku svih prezentacija, održana je kratka rasprava o budućem objedinjenom programu edukacija.

U stanci između radionica, za sudionike je organiziran obilazak sadržaja Posjetiteljskog centra Dravska priča, uz stručno vodstvo člana projektnog tima Javne ustanove, Vladimir Juhaza.

Projekt je sufinanciran od strane Europske unije. Međutim, izraženi stavovi i mišljenja pripadaju samo autoru(ima) i ne odražavaju nužno stavove Europske unije ili CINEA-e. Za njih se ne mogu smatrati odgovornima ni Europska unija ni tijelo koje dodjeljuje potporu.

Odaberi datum pretrage:

Pretraži