HRV    ENG
Izbornik   
Europska unija - zajedno do fondova

Aktualno

3.3.2023.

Projekt Razvoj okvira za upravljanje ekološkom mrežom Natura 2000: 4. Interna radionica

Jučer, 02. ožujka 2023. godine, u Posjetiteljskom centru Dravska priča održana je 4. Interna radionica u procesu izrade Plana upravljanja pod šifrom 007 Mura-Drava (Grupa 1) koji obuhvaća područje Regionalnog parka Mura-Drava.

Na radionici su sudjelovali članovi radne skupine: predstavnice Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja – Zavod za zaštitu okoliša i prirode, predstavnici vanjskog suradnika i izrađivača plana tvrtke Particip GmbH i djelatnici Javnih ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Međimurske, Varaždinske, Koprivničko-križevačke, Osječko-baranjske i Virovitičko-podravske županije.

Sudionicima se pozdravnim riječima obratila ravnateljica Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije, Tatjana Arnold Sabo, a glavna stručnjakinja za planove upravljanja Ivana Vasić, od strane tvrtke Particip, uvela je sudionike u sadržaj i svrhu održavanja radionice.

Sudionici radionice raspravljali su o prijedlozima aktivnosti za upravljačke teme i revidiranju općih i posebnih ciljeva te o upravljačkoj zonaciji. 

Odaberi datum pretrage:

Pretraži