HRV    ENG
Izbornik   
Europska unija - zajedno do fondova

Aktualno

27.10.2022.

Projekt Riverside: Održana 2. dionička radionica

Danas, 27. listopada 2022. godine u Posjetiteljskom centru Dravska priča održana je 2. dionička radionica sa ciljem osnivanja Suradničkog vijeća Prekograničnog rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav na području Virovitičko-podravske županije, kojoj su nazočili predstavnici jedinica lokalne i regionalne samouprave, Hrvatskih šuma i Hrvatskih voda, Regionalne razvojne agencije VPŽ – VIDRA i Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije.

Pozdravnu riječ sudionicima je uputila ravnateljica Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije, Tatjana Arnold Sabo, koja je bila i moderator radionice.

Uvodnu prezentaciju o projektu Riverside održala je Tatjana Arnold Sabo, a prezentacije o razlozima osnivanja Suradničkog vijeća i o Strateškim ciljevima i aktivnostima i kako ih postići kroz Zajedničku strategiju upravljanja zaštićenim područjima, dokument koji se razvija u sklopu projekta Riverside,  održala je viša stručna suradnica za zaštićene dijelove prirode, Klaudija Klaić.

Nakon rasprave o strateškim ciljevima i aktivnostima, uslijedila je rasprava o prijedlogu teksta Poslovnika o radu Suradničkog vijeća, dokumenta kojim se želi definirati način rada budućeg Suradničkog vijeća.         

Odaberi datum pretrage:

Pretraži