HRV    ENG
Izbornik   
Europska unija - zajedno do fondova

Aktualno

25.5.2021.

Turističke agencije u Posjetiteljskom centru Dravska priča

Danas, 25. svibnja 2021. godine, u organizaciji regionalnih turističkih zajednica klastera Slavonija i Hrvatske turističke zajednice, u sklopu tematskog studijskog putovanja u Slavoniju, predstavnici turističkih agencija posjetili su Posjetiteljski centar Dravska priča u Noskovcima.

U cilju rasta organiziranih turističkih dolazaka u Slavoniju, jačanja lokalnog gospodarstva, osnaživanja Slavonije na turističkoj slici Hrvatske kao zemlje priča i mora doživljaja, studijsko putovanje u vremenu 25. – 28. svibnja obuhvatit će svih pet slavonskih županija, od Noskovaca preko Papuka i put Garčina sve do Vukovara i Zmajevca.

Turistički prostor istočne Hrvatske, koji obuhvaća pet slavonskih županija i zajednički se promovira pod brendom „Slavonija“, obogaćen je s nekoliko novih turističkih sadržaja. Novi sadržaji i nova ponuda, rezultat su realizacije iznimno vrijednih, javnih i privatnih projekata. Posebno je značajna i ohrabrujuća činjenica, da je riječ o projektima i sadržajima koji su uspjeli potencijale pretvoriti u konkretan sadržaj i zajednički nude još jednu iznimno privlačnu sliku Slavonije, a jednim od takvih projekata uređen je i Posjetiteljski centar Dravska priča – interaktivan, inovativan i svima pristupačan doživljaj prirode.

Uz stručno vodstvo ravnateljice Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije, svi sudionici studijskog putovanja, sudjelovali su u obilasku sadržaja za posjetitelje i multimedijskog postava Posjetiteljskog centra Dravska priča.

 

Odaberi datum pretrage:

Pretraži