HRV    ENG
Izbornik   
Europska unija - zajedno do fondova

Aktualno

20.10.2021.

Završena Amazon of Europe Bike Trail Akademija

             U ponedjeljak 18. listopada 2021. godine završen je online tečaj engleskog jezika za pružatelje usluga smještaja na Amazon of Europe Bike Trail ruti u našoj županiji, proveden kroz Modul 5. AoE BT Akademije. Tečaj u trajanju 16 školskih sati je pripremila i za 14 polaznika provela Mihajla Ćavar Portolan iz obrta za poduku i prevođenje Kreda iz Zagreba. 

             Jučer je u Posjetiteljskom centru Dravska priča održana i radionica Modula 4. AoE BT Akademije – Odnosi s klijentima, koju je vodio Ivan Vrbanić, predsjednik biciklističkog kluba BOR i vlasnik obrta Par ideja, u suradnji s Turističkom zajednicom Virovitičko-podravske županije. Na radionici su sudjelovali predstavnici pružatelja usluga smještaja u Virovitičko-podravskoj županiji, nositelji oznake Bike and Bed standarda, iz Kurije Janković, Dravske iže, Pustare Višnjica, Soba i kuće za odmor Jošavac te Posjetiteljskog centra  Dravska priča. Na radionici je naglasak bio kako povećati zadovoljstvo gostiju, razrađeni su pojmovi i karakteristike pojedinih skupina klijenata u cikloturizmu, specifičnih potreba pojedinačnih cikloturista,  napravljen je pregled cikloturističkih sadržaja u Virovitičko-podravskoj županiji te mogućnosti stvaranja vrhunskog doživljaja.

            Posjetiteljski centar Dravska priča su za vrijeme trajanja radionice neočekivano posjetila dvojica mladih njemačkih cikloturista na proputovanju duž rute EuroVelo 13, koje je započelo u kolovozu na sjeveru Norveške, a završiti bi trebalo u studenom na obali Crnog mora, u ukupnoj dužini od oko 10.000 km.

             Bike Trail Akademiju organizirala je Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije u sklopu provedbe projekta Amazon of Europe Bike Trail, DTP 2-002-2.2.

Odaberi datum pretrage:

Pretraži